سد کبودوال در ورودی جنگل کبودوال و حاشیه علی آبادکتول یکی از جاذبه های این شهرستان است که چشم هر بیننده ای را محسور زیبایی خود می کند.
به گزارش زرین نامه؛ سد کبودوال دارای مخزنی به حجم مفید 17 میلیون متر مکعب و قابلیت تنظیم سالیانه حدود 50 میلیون مترمکعب آب می باشد که طول تاج آن 1372 متر بوده و در 1.5 کیلومتری جنوب شهر علی آباد کتول قرار دارد.
تامین آب صنعت شهرستان علی آباد کتول،آبیاری اراضی کشاورزی به مساحت حدود 10 هزار هکتار، کنترل سیلاب، ایجاد تاسیسات تفریحی و گردشگری در حاشیه سد و ایجاد اشتغال از اهداف این پروژه است.
انتهای پیام/ت
دیدگاهها
تا زمانی که شکم گنده کردن باشه فکر به رفاه کجا بود
کی گفته؟
من که تا جای یادمه همه میگن سد کبودوال ، اره اگه بی انصافی خرج ندم بعضا یه عده ی اندکی میگن که سد، سد زرین گل هست نه کبودوال ... اما اکثریت میگن سدکبودوال ، و برای اکثرا سد کبودوال شناخته شده اس تا زرین گل :) بهتره که تو یه نگاه بندازی به دوربریات و اطرافیان و یا دیگر دوستان در شهر ها و استان های دیگه که سد رو به اسم چی می شناسن .
نمیخوام با همه ی پیامای دوستان ساز مخالف بزنم ، اما خب واقعیت رو نمیشه انکار کرد که .
زرین نامه هم واقعیتو گفته .
حالا اومدی اگه سر به این خبر زدی که ببینی منتشر شده یا نه بهتره که کامنت بنده رو هم ببینی که من چی دارم الان بهت میگم : 1- زرین نامه رو من دوست دارم اما جایش برسه نقد میکنم و این اجازه رو نمیدم بعده خوندنه کامنتم به من بگی دسمال کش و یا غیره ، 2- زرین نامه بر حسب چیزای که اکثریت میگن گذاشته و مطمئنن سرچی هم در گوگل داشته ، ( یک سایت شهرستان ، با یک چیز کوچیک نمیاد خودشو خراب کنه ) ، دیگه الان ادامه رشته کلام از دستم پرید باز یادم بیاد ادامه اش رو هم میگم :))
این سد به نام سد زرین گل نامگذاری شده نه سد کبودوال.
با یه تحقیق کوچلو معلوم میشه که اسمش سد زرین گله نه چیز دیگه.
تابلوی این سد در ابتدای ورودی اش به همین نام بود که افراد مغرض روی اسم زرینگل رو با فشفشه سیاه کردن و نوشتن کبودوال.
یه همچین مردمی داریم ما...
قدر نعمتهای خدارو بدانیم.
تشکر از زحمات شما
خدا وکیلی چه خدای خوبی داریما همچیزو برامون گذاشته حالا ما انقد ناشکری میکنیم :)))
عجب موجوداتی هستیم :))
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا